Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nedaplast is gesloten Tussen 7 Augustus en 23 Augustus I.V.M. bouwvak Noord. Heeft u haast met een bestelling ? Neem vooraf contact op !

Kunststof planken en platen

Topkwaliteit gerecycled kunststof planken in diverse kleuren en maten. Voor 100% gemaakt uit gerecyclede kunststoffen. Deze planken nemen geen vocht op. Ze zijn nagenoeg zout, zuur en loogbestendig.

Gerecycled kunststof planken van Nedaplast gaan een leven lang mee ! Wij leveren onder andere recycling planken en palen van de merken GovaPlast, GovaDECK, RTP, en Ecoline.

Let op ! Kunststof is niet zonder meer voor alle constructies geschikt. Het is minder "stijf" dan bijvoorbeeld hout. Vooral bij het maken van grote vrije overspanningen of wanneer u de hoogte in moet, dient u rekening te houden met de materiaaleigenschappen en eventuele constructietechnische beperkingen van het kunststof. Ook is het materiaal relatief zwaar, waardoor het voor sommige toepassingen minder of zelfs geheel ongeschikt is.

Wanneer u niet zeker bent van de (on)mogelijkheden van het werken met gerecycled kunststof, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt veel informatie over onze materialen & werkwijzen tevens terugvinden op deze link. Technische gegevens van de diverse beschikbare materialen treft u onder de link downloads, onderaan de pagina.

Subcategorieën