Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nedaplast is gesloten Tussen 7 Augustus en 23 Augustus I.V.M. bouwvak Noord. Heeft u haast met een bestelling ? Neem vooraf contact op !

Park en straatmeubilair

Gerecycled kunststof meubelen zijn ideaal voor buitengebruik. Ze kunnen zomer en winter buiten staan en u heeft geen last van terugkerend onderhoud. Geen splinters, geen rot, geen schuur- of schilderwerk en behandelingen met schadelijke chemicaliën zijn niet nodig. Uw meubel even afspuiten met de hogedrukspuit of afnemen met een zachte doek en het meubel is weer netjes en klaar voor gebruik.

U spaart het milieu met een kunststof meubel. Er worden geen bomen voor gekapt en er wordt door het hergebruik van de toegepaste kunststoffen een afvalstroom onttrokken aan de verbrandingsovens, wat een enorme CO2 reductie oplevert. Daarnaast hoeft het materiaal niet behandeld te worden met veelal schadelijke en/of chemische middelen om het toonbaar te houden. Dit scheelt tijd, geld, en u spaart het milieu. 

U krijgt er een echt duurzaam en hoogwaardig product voor terug wat u doorgaans nooit meer hoeft te vervangen. Dus de meerwaarde is niet alleen een lange termijnbesparing in uw uitgaven, het is eveneens een investering in de toekomst. U krijgt er een functioneel meubel voor met een ontzettend lange levensduur en onze kinderen blijven niet zitten met een afvalberg en/of vervuilde lucht. Ook niet onbelangrijk: Al onze materialen zijn weer voor 100% recyclebaar ! Zo werken we samen aan een schone en circulaire toekomst.

Picknicktafels worden als kit aangeboden, en dienen op locatie te worden afgemonteerd. Alle door ons geproduceerde meubelen worden standaard geleverd met een Nedaplast naamplaatje, deze zit op de rugleuning of zijkant van uw meubel gemonteerd. Technische gegevens van de diverse beschikbare materialen treft u onder de link downloads, onderaan de pagina.

Subcategorieën