Welkom bij Nedaplast

Relax-M

De picknickset Relax-M is een speciale uitvoering voor kinderen en is verkrijgbaar in zwart, grijs, bruin, groen, beige of bi-color. Deze tafel wordt altijd compleet geassembleerd geleverd.

De Relax-Mini is het kleine broertje van modellen Relax-s & Relax. Deze tafel is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten onder ons. Robuust en stevig om lekker op en aan te spelen, en heerlijk om even uit te rusten of aan te eten na drukke tijden in de (speel) tuin. Gezien het een kindertafel betreft worden de kopse kanten van de planken van deze tafel met een frees "afgerond" zodat er geen scherpe hoeken aan de tafel zitten waaraan een kind zich zou kunnen bezeren.
De Relax-M is opgebouwd uit profielen van 4 x 12 x 120 cm en kent dezelfde extreme levensduur als de "normale" uitvoeringen picknicksets. Uitsluitend voor kinderen !

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en de beschikbare kleuren / maten / prijzen

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Relax Mini kinderpicknicktafel

    Kinderpicknicktafel Relax-M

    Vanaf: € 395,91

    Relax-M.Kinderpicknicktafel. Mini picknickset speciaal voor Kinderen ! Beschikbare kleuren : Zwart / grijs / bruin / groen / beige / bi-color Gewicht 83 Kg / Hoogte +/- 55 cm. Geassembleerd geleverd

    Meer informatie

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren