Welkom bij Nedaplast

Op deze pagina vind u foto's van gerealiseerde projecten en referenties van enkele van onze klanten.

 

  

De beverwijkse Bazaar                   

De Beverwijkse Bazaar :

De Bazaar bestaat sinds 13 september 1980. Deze is ooit begonnen als een ‘Zwarte’ Markt waar iedereen zijn tweedehands spullen kon verkopen, maar is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste overdekte markt. De Bazaar is dé plek waar uiteenlopende culturen broederlijk samen komen. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

Op de promenade van de bazaar zijn volkern kunststof Boombankenvan Nedaplast geplaatst van het type London. Hier kunnen bezoekers even rustig zitten en hun consumpties nuttigen. Lekker even "rustig genieten en mensen kijken".

De banken zijn van onderhoudsarm kunststof, nemen geen vocht op, splinteren niet, en behoeven geen jaarlijks terugkerende behandelingen met chemische  reinigingsmiddelen. De Bazaar heeft bewust gekozen voor duurzaam en onderhoudsarm meubilair, dat ook nog eens fraai oogt. Voor meer informatie: http://www.debazaar.nl/


 

 

   

 

Cafetaria Joppie

Cafetaria Joppie in Rhenen heeft Bi-color Picknicksets type standaard, geplaatst voor zijn klanten.

Deze kunnen nu heerlijk ziten en genieten van de lekkerste  patat en snacks. Ook na een regenbui, is deze set simpel af te drogen, en gelijk weer bruikbaar. Gemorst met mayonaise of milkshakes? Geen probleem, tafels van Nedaplast nemen  geen vocht op. Dus vuil en vlekken zijn eenvoudig met een doekje af te nemen.  

joppie

 

 

   
 PUK-haarlem

 

  PUK Haarlem

Sinds 2010 heeft PUK een prachtig Boulodrome met 16 binnenbanen en 32 buitenbanen in Haarlem-noord in het ‘Van der Aartsportpark’. In ons nieuwe Boulodrome zijn we druk bezig met de inrichting om het gezelliger te maken, maar daar komen grote investeringen bij kijken. Zo zouden onze oudere leden graag banken langs de buitenbanen hebben om tijdens en na de wedstrijden even te kunnen zitten. Ook het sociale aspect, het napraten over de wedstrijden, is een sterke bindende factor bij de leden en bezoekers. Tot nu toe kon dat enkel door met stoelen heen en weer te sjouwen en daar wilden we een oplossing voor. Daarom nam onze PR-functionaris begin 2012 het initiatief om het Coöperatiefonds van Rabobank Velsen en Omstreken aan te schrijven. In het voorjaar van 2012 werd onze aanvraag gehonoreerd en konden we offertes gaan opvragen voor 10 buitenbanken. Omdat we ook een steentje willen bijdragen aan duurzaamheid, hebben we uiteindelijk Nedaplast geselecteerd, omdat zij robuust buitenmeubilair leveren van gerecycled kunststof, zeer nuttig hergebruik dus!

Onlangs was het zover, de banken werden geleverd en zijn direct dankbaar in gebruik genomen. Door de bijdrage vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Velsen en Omstreken en met medesponsoring van Nedaplast, zijn wij nu de gelukkige gebruikers van 10 prachtige buitenbanken. Deze worden intensief gebruikt door onze leden, gastspelers en bezoekers.

Wilt u zelf ook onze banken uitproberen of nader kennismaken met Jeu de Boules als recreatie- of als wedstrijdsport? Kom dan eens langs bij PUK in Haarlem-Noord om de gezelligheid en ambiance van het Jeu de Boules te ervaren in combinatie met de spanning van het wedstrijdelement. U bent van harte welkom! www.puk-haarlem.nl

 

 

 

 Particuliere klant :

Een particuliere klant uit het zuiden des lands was op zoek naar een terras voor in de tuin. De keuze is gevallen op een onderhoudsarm hoogwaardig zwart Govadeck terras van Nedaplast.

Met behulp van een lokale hovenier is het terras aangelegd.  Compleet met de sfeervolle inrichting voelt elke dag in de tuin, nu een beetje als vakantie. 

 

 Terras