Welkom bij Nedaplast

Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vind u een overzicht met meest gestelde vragen bij onze klantenservice. Deze wordt regelmatig geupdate.  Mocht u op dit ogenblik vragen hebben waarop u het antwoord niet kunt vinden, kunt u deze kwijt in het webformulier, of door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0592-261926

 

Inhoud : 

 

Ik zoek een product, maar kan het niet vinden op uw website

Nedaplast vertegenwoordigt een aantal grote europese recycling fabrikanten op de nederlandse markt. Deze hebben een gecombineerd gamma van enkele duizenden producten. Hiervan is een selectie van +/- 1600 producten aanwezig in onze webshop. Mocht u op zoek zijn naar iets wat u niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij u voorzien van het product / maatvoering waar u naar zoekt, of een werkbaar alternatief voorstellen. Daarnaast is Nedaplast in veel gevallen in staat maatwerk te leveren voor uw project of ontwerp. Sommige constructies zijn echter niet wenselijk of geheel onmogelijk. (Plankjes van 3 cm dik voor een balkon op de 8ste verdieping vinden wij bijvoorbeeld geen goed idee). In zulks een geval verkopen we u liever niets, en geven u het advies een ander materiaal te nemen, dan dat we het risico lopen op een onbevredigend of onwenselijk eindresultaat. 

Ik heb maar (x) cm nodig

Nedaplast verkoopt artikelen per stuk, in de formaten zoals deze worden aangeboden door de producent. Wij kunnen uw artikel op maat voor u afkorten. Het eventuele restant wordt desgewenst meeverzonden. U betaalt echter de stuksprijs van het artikel, en niet de "gewenste afgenomen lengte". NB. U kunt rustig offerte aanvragen voor een aantal lopende meters, wij rekenen deze voor u om naar de gewenste artikelen in de voor u voordeligste maatvoering. Zaagkosten worden apart berekend. 

Bewerkingen door Nedaplast

Nedaplast kan uw artikel voor u bewerken. Wij kunnen artikelen afkorten, afzagen onder een hoek, verstevigen met staal etc. Let op ! Niet alle bewerkingen zijn mogelijk / wenselijk. We zullen bijvoorbeeld geen planken in de lengterichting verzagen. (Kunststof profielen kennen een inwendige spanning, en het verzagen van een artikel in de lengterichting zal resulteren in een kromming / buiging van het profiel ). Een zaagsnede geeft +/- 4 mm zaagverlies. Niet alle bewerkingen zijn mogelijk, daarom kunt u voor de aanvraag van bewerkingen niet terecht in de webshop. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan per email, of het contactformulier. Dit geld tevens voor plaatsing en installatie van meubilair.

Minimum Bestelbedrag ?

Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. U krijgt wel een melding als u bestellingen probeert te plaatsen  beneden de € 100,-. Wij leveren deze ook, maar kunnen deze vaak tegen een lager tarief versturen, afhankelijk van afmeting / gewicht / hoeveelheid. Dit gaat helaas niet via de webshop, deze becijfert alle vervoer op basis van een vrachtvervoerder. U kunt uw aanvraag indienen per email of het contactformulier, (let op, vergeet de "capcha" niet in te vullen) waarna u een vrijblijvende offerte op maat retour krijgt. U zit nergens aan vast, en kunt ons aanbod rustig vergelijken met andere aanbieders. Met het grootste assortiment & actieve voorraad in nederland, de benodigde expertise, onze gekende dienstverlening  en de beste prijs kwaliteit verhoudingen hebben wij er alle vertrouwen in dat wij ook voor u de juiste leverancier zijn. 

Waarom verzendkosten ?

Wij berekenen deze als groothandel zijnde niet door in de prijzen. Daardoor staan wij scherp in de markt, en betaalt u niet teveel wanneer u de goederen zelf komt halen. Daarnaast hangen verzendkosten erg af van lengte en gewicht. 1.72 Mtr tot 23 Kg kan met pakketdiensten worden verzonden, alles daarboven valt in de categorie vrachtvervoer. De website kan becijferen wat deze dienst kost. De vrachtvervoerder waar wij mee werken rijd vanaf € 70,- ex BTW. Met meer dan 300 auto's kunnen zij zeer snel leveren, door heel europa. Zij leveren standaard tussen 8.00 en 17.00. Het is sinds 2022 niet meer mogelijk tijdsleveringen in te plannen, tenzij het volle trailers materiaal betreft. 

Hoe kan ik zien wat de verzendkosten zijn ?

U kunt de gewenste artikelen toevoegen aan uw winkelmandje. Zodra u op afrekenen klikt, krijgt u de optie om vooraf een indicatie aan te vragen van de verzendkosten. Deze worden automatisch berekend op basis van lengte & gewicht. U kunt dan kiezen voor bezorging (de indicatie wordt toegevoegd aan de order ) of afhaling. Let op :  Voor zendingen naar de eilanden en Zeeuws Vlaanderen wordt een toeslag in rekening gebracht IVM veerdiensten / toltunnels ed. Deze worden niet uitgerekend door de website, levering geschied dan ook altijd bij het depot op het vasteland, gezien onze vervoerder de eilanden niet op mag. Voor zendingen naar het buitenland kunt u vrijblijvend offerte aanvragen.  Afhalen is bij Nedaplast uiteraard gratis. Wij attenderen u er wel op, dat u op ons afhaaldepot niet kunt betalen met  uw pinpas. Gezien meer dan 95% van onze goederen bezorgd worden en we niet echt een winkel zijn, maar een grossier op een industrieterrein, beschikken we niet over pin-functionaliteiten. 

Uw verzendkosten zijn hoger dan bij andere webwinkels ?

Wij verzenden nagenoeg alles met een vrachtvervoerder omdat ons materiaal vaak te lang en te zwaar is voor pakketdiensten. Geen van onze artikelen past door een brievenbus. Kosten voor vervoer worden dan ook  becijferd op basis van laadmeters bij een vrachtvervoerder, en 1 op 1 aan u doorgerekend. Gezien een gemiddeld artikel bij Nedaplast als snel langer is dan 2,5 Mtr komen er speciale trailers met een zeil, waardoor zendingen aan de zijkant geladen en gelost kunnen worden. Onze vervoerder heeft concurrerende tarieven, maar mocht u het vervoer goedkoper kunnen organiseren, staat het u natuurlijk vrij uw zending door hen bij Nedaplast af te laten halen. NB u dient thuis te zijn wanneer er geleverd wordt, voor al onze zendingen moet worden getekend. Wanneer de goederen niet in ontvangst genomen kunnen worden zal de vervoerder ze weer meenemen. Een nieuwe bezorgpoging, brengt nieuwe bezorgkosten met zich mee ! Externe vervoerders werken anders dan postNL, zij bieden een zending maar 1 x aan. ! 

Wij versturen onze orders zo compact mogelijk, om de transportkosten en de kans op beschadigingen tijdens vervoer tot een minimum te beperken. Meubilair zoals picknicktafels worden altijd geleverd als kit, tenzij anders besproken. Hierbj is het blad voorgemonteerd, op locatie dienen aleen de potenstellen in elkaar gezet te worden, waarna de banken en tafels gemonteerd kunnen worden. Indien u graag wilt dat uw meubel geassembleerd wordt geleverd, of op locatie voor u wordt gemonteerd, kunt u dit bij uw aanvraag kenbaar maken. Wij nemen dit dan voor u op in de offerte.  

Ik ben een particuliere klant, en woonachtig in Belgie. Kan ik ook goederen bij u bestellen ?

Nedaplast levert aan zowel consumenten, als bedrijven en overheden. Indien u niet in Nederland woonachtig bent, kunt u niet rechtstreeks bestellen in onze webshop. U kunt uw aanvraag via het contactformulier of per email bij ons indienen, waarna u een vrijblijvende offerte op maat ontvangt, inclusief eventuele bezorgkosten op het door u gewenste leveradres. 

Ik ben een zakelijke klant, kan ik ook goederen bij u bestellen zonder offertetraject ?

Neen. Nedaplast levert aan zowel consumenten, als bedrijven en overheden. Zakelijke klanten adviseren wij om (zeker bij grotere volumes) vrijblijvend offerte aan te vragen. U kunt hiervoor de knoppen contactformulier of mail ons gebruiken op de homepage. Voor vrijblijvende offertes hebben wij ten minste uw NAW gegevens nodig ( naam / adres woonplaats ), tezamen met gewenste maat / kleur / hoeveelheid artikelen. Zonder deze gegevens kunnen wij geen offerte uitbrengen. Kleine volumes kunt u gemakkelijk bestellen via de webshop. Bij afname van volle pallets en grote volumes, raden wij u aan om altijd vrijbljvend offerte aan te vragen. 

Let op, het is mederwerkiers van Nedaplast niet toegestaan te werken in systemen van derden ! Wij loggen dus niet in op enige portalen om opdrachten in te voeren, facturen betaald te krijgen, of andere administratieve zaken te behandelen buiten onze eigen computersystemen om. Contact verloopt via webformulieren, email of telefoon. U kunt wel digitale orders insturen, mits u er zorg voor draagt dat deze duidelijke contactgegevens bevatten mbt de verantwoordelijke contactpersoon voor vragen / opmerkingen / leveringen / facturatie. Zonder deze gegevens kunnen wij uw opdrachten niet in behandeling nemen. Wanneer u zaken koopt, dient u in te stemmen met onze algemene voorwaarden. Wij verwerpen op voorhand alle ingestuurde inkoopvoorwaarden. U kunt zakelijk pas op rekening inkopen zodra u een geregistreerd klantnummer heeft. Een eerste bestelling zal dan ook altijd met de betalingsvoorwaarde "bij verzending goederen" worden aangeboden. Zodra uw eerste betaling is verwerkt, kunt u eventuele vervolgbestellingen op rekening aanvragen. 

Bereikbaarheid, heftruck, tijdsleveringen

Indien uw woning / pand / bedrijf slecht bereikbaar is voor grote vrachtauto's, horen wij dit graag vooraf. We kunnen dan met de vervoerder een passende oplossing zoeken om uw zending toch tijdig op locatie te krijgen. Indien u grote zware artikelen of palletvolumes besteld, kunnen wij de vervoerder laten bezorgen met een "kooiaap" (dit is een heftruck op de vrachtwagen). De kosten hiervoor bedragen €  85,- ex. BTW. Klik hier voor meer informatie. 

Helaas is het voor ons niet mogelijk vooraf een indicatie af te geven van het te verwachten levertijdstip, gezien de planning van de vervoerder pas wordt gemaakt in de nacht voor de afleverdag. Wel wordt u door onze vervoerder per email op de hoogte gebracht van het tijdvak waarin uw bestelling wordt geleverd. Ook kunt u met behulp van uw ordernummer en de postcode van het afleveradres uw bestelling volgen met het track & trace systeem van de vervoerder. Deze werkt echter alleen op de leverdag zelf. U vind deze rechtsbovenin onder het kopje "volg mijn pallet" op de pagina  http://www.oegematransport.nl/ . 

LET OP. Wanneer er beperkingen gelden in uw postcodegebied, zoals milieuzones, beperking qua maximaal gewicht, kan onze vervoerder niet bij uw adres komen. Zij rijden door Europa met trailers van 13 tot 18 meter, en deze worden niet toegelaten op deze plaatsen. Vaak zijn er oplossingen beschikbaar (lossen op een bereikbare plek in de buurt), maar soms moet er apart vervoer of een derde partij worden ingeschakeld om uw zending bij uw adres te kunnen krijgen. Transporttarieven zoals berekend in onze website, zijn flatfee tarieven voor levering binnen Nederland, maar met uitsluting van dit soort bijzonderheden. Woont u op de Waddeneilanden, in Zeeuws Vlaanderen, of op een voor de vervoerder niet bereikbaar adres, kunnen er meerkosten in rekening gebracht worden, voor veerdiensten of het overzetten van uw zending van een trailer naar een bakwagen om bijvoorbeeld aan een gracht te kunnen lossen. Denk hierbij aan milieuzones, plaatsen waar beperkingen gelden voor gewicht of hoogte, of plekken waar men niet mag komen vanwege lostijden ivm markten of andere zaken. Wij kunnen dat namelijk niet vooraf voor u inschatten. Zendingen van langer dan 250 cm of meer dan 300 Kg vereisten een heftruck om te kunnen worden gelost. 

U kunt geen rechten ontlenen aan bezorgdagen of tijden. Wij nemen contact met u op voor de verzending van uw order. Doorgaans levert onze vervoerder de volgende werkdag. In geval van drukte, of inschakelen van een derde partijd om uw zending te kunnen leveren, kan dit een of meerdere dagen langer duren. Ook wanneer een rit uitloopt, kan het zijn dat er aan het eind van de dag niet meer geleverd kan worden. Een chauffeur mag 12 uur per dag rijden, en daarna moet hij stilstaan vanwege het rijtijdenbesluit. De zending wordt dan meestal doorgezet naar de volgende werkdag. Het is heel vervelend wanneer een bezorging niet op het verwachte moment plaatsvind. Hier kunnen we echter niets aan of tegen doen, gezien we geheel afhankelijk zijn van derde partijen in deze. Als u zekerheid wilt hebben dat uw goederen op tijd op locatie zijn, bestel dan ruim op tijd, of kies voor afhaling. 

Levertijden & voorraad

Deze website heeft GEEN voorraadbeheersysteem actief. Dus niet alle producten op onze site zijn direct leverbaar. We hebben een actieve voorraad van tussen de 300 en 400 ton kunststof. Nedaplast is een groothandel. Wij vertegenwoordigen een aantal europese recycling fabrikanten op de nederlandse markt. Wij hebben een productgamma van enkele duizenden producten, in verschillende kleuren en maten. De meest gevraagde artikelen / maten / kleuren zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Echter worden niet alle kleuren en maten actief in voorraad gehouden. Deze worden bij het verstrekken van uw opdracht in backorder gezet bij de betreffende fabrikant. Doorgaans worden de meeste artikelen binnen 20 a 30 werkdagen bij u op locatie geleverd. Vaak zijn deze namelijk wel in voorraad bij de fabrikant. Indien de producten nog geproduceerd moeten worden, kan dit de levertijd laten oplopen. U wordt hier altijd over geinformeerd, zodat u de mogelijkheid heeft een alternatief te kiezen wanneer u haast heeft, of desgewenst uw order te annuleren. Wij kennen geen 24 uurs leveringen. Heeft u haast ? Vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, in plaats van een bestelling te plaatsen en met Ideal te betalen. Of neem telefonisch contact op. U wordt dan vooraf geinformeerd over eventuele levertijden, en ontvangt pas een factuur van uw bestelling wanneer uw zending fysiek gereed staat om verstuurd te worden. Sinds begin 2021 zijn de levertijden stukken hoger dan u van ons gewend bent. Dit heeft te maken met aanhoudende drukte bij de producenten, schaarste aan grondstoffen, en mailaise m.b.t. tot nasleep van Corona. Hierdoor kunnen wij u niet altijd voorzien van een leverdatum waar u werkzaamheden op kunt plannen. De fabrikanten geven alleen nog data af onder voorbehoud. Informeer en bestel tijdig ! Tot september 2022 worden er geen Groene, Atlas Beige, of roodbruine profielen meer geproduceerd. Ook govaDECK classic, en alle modellen 3 x14 planken zijn tot die datum uit de productie geschrapt. In sommige gevallen hebben wij deze producten nog in voorraad.  

Als ik voor 22.00 bestel, heb ik mijn bestelling dan morgen in huis ?

Nee. Wij zijn geen Bol.com met een magazijn vol dozen met gereedstaande producten. Wij voeren een gamma van duizenden producten in verschillende maten en kleuren. Het is onmogelijk deze allemaal actief in voorraad te houden. Meubelen worden met zorg op maat voor u gemaakt, in de door u gewenste kleur(en). Wat uit voorraad leverbaar is, wordt op werkdagen in principe binnen 3-5 werkdagen verwerkt en verzonden. Indien u heel veel haast heeft met een bestelling, neem dan (bij voorkeur vooraf) telefonisch contact met ons op. We zullen u dan informeren betreffende te verwachten leverdatum, en kijken hoe we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Wilt u spullen komen halen, neem dan vooraf even contact op om er zeker van te zijn dat hetgeen u zoekt ook voorradig is in de door u gewenste kleur / maatvoering.

Op sommige artikelen zit een levertijd van 4 tot 6 weken, omdat deze ook door de fabrikanten niet actief in voorraad worden gehouden, en alleen op bestelling worden geproduceerd. Het gaat dan meestal om bijzondere maatvoeringen, of bijvoorbeeld met staal verstevigde elementen. Wilt u zeker zijn van levering voor een bepaalde datum, is het raadzamer vooraf contact op te nemen danwel offerte aan te vragen, dan "blind" een bestelling te plaatsen. Het gaat er niet sneller door, wij zijn hierin afhankelijk van toeleveranciers en transporteurs. 

Wat we niet leveren:

Wit of transparant kunststof,  golfplaat, trespa, draad, metaal, steen, beton, hout, composiet, acrylaten, buizen. 

Nedaplast  levert geen producten in het wit of transparant.  Hiervoor zou de grondstof van het recyclinging materiaal zuiver wit of helder moeten zijn, en dit is zelden het geval. Indien u op zoek bent naar wit of transparant materiaal, is het raadzaam om op zoek te gaan naar een leverancier van "Virgin" kunststof ( dwz. niet gerecycled ). Wij voeren geen producten in de kleur wit of doorzichtig in ons gamma. Ook kunnen wij niet voorzien in golfplaat of trespa platen, hiervoor kunt u het beste uw lokale bouwmarkt proberen. Ook voor kunststof draad kunt u niet bij Nedaplast terecht, deze worden doorgaans geproduceerd uit "virgin" materiaal, en Nedaplast is gespecialiseerd in gerecycled kunststof. Het dunste materiaal wat we kunnen leveren is een 4 mm dikke groene HDPE plaat.  

Bewerkingen en Onmogelijkheden

Het gerecycled kunststof laat zich schroeven, zagen boren en frezen met normale gereedschappen. Het materiaal is echter moeilijk / niet te beschilderen of verlijmen. Er wordt onvoldoende hechting gerealiseerd om zaken permanent vast te maken. Gerecycled kunststof wordt niet geproduceerd in RAL kleuren. Het is dan ook aan te bevelen goed na te denken over de kleur van uw product. De extreem lange levensduur van deze producten overstijgen de huidige trends, en het is meestal de bedoeling de producten nooit meer te hoeven vervangen. Kleuren die afwijken van de  weergegeven kleuren op de website zijn in sommige gevallen mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag, en bij zeer grote volumes. Materiaaleigenschappen vind u terug op de volgende link

Nedaplast levert gerecycled volkern kunststof. Volkern betekent dat een plank niet hol is. De profielen zijn echter niet geheel massief. Door het productieproces van de palen en planken is de kern van een profiel wat "brossig". Dit is inherent aan het materiaal. (U ziet dit terug op veel van ons fotomateriaal). Bij zeer grote profielen kunnen "luchtbellen" in een profiel voorkomen. Hier dient u rekening mee te houden wanneer u het materiaal verzaagt. Bij Eco materialen is komt dit veelvuldiger voor dan bij merkprofielen van bijvoorbeeld Govaplast. Eco plaatmateriaal wordt gespoten, niet ge-extrudeerd. Dit plaatmateriaal heeft dan ook altijd een zichtbare inspuitplek, welke is vlakgeschuurd door de fabrikant.Het is tevens sterk af te raden kunststof profielen in de lengte te verzagen.Een kunststofprofiel kent namelijk een inwendige spanning, en zal neigen krom te gaan staan wanneer u deze in de lengterichting verzaagt.Alle profielen van het merkt Govaplast hebben een inspuitrest aan de kopse kant van de plank. Deze dient te worden afgezaagd. De profielen zijn dan ook wat langer dan 3,60 cm. Dat is de maat die u overhoud na het schoonzagen van het profiel. 

Ook kan kunststof minder grote "vrije overspanningen" aan dan bijvoorbeeld hout, door het ontbreken van "stijfheid" ( kunststof kent geen vezelstructuur, en is dus wat flexibeler). Indien u twijfelt over de haalbaarheid van uw constructie, neem dan eerst contact op, alvorens zaken te bestellen. Dit voorkomt teleurstellingen of potentieel gevaarlijke situaties. "Nee" is bij Nedaplast overigens een juist antwoord. Wij verkopen & leveren graag, maar nooit ten koste van.

Tekeningen & constructies

Kunststof is een mooi en veelzijdig materiaal om mee te werken. Het is echter niet voor alle constructies geschikt. Met onze gedegen vakkennis kunnen wij u adviseren, en producten aan of juist afraden. Wij kunnen echter niet "in de stoel" van een Constructeur of Architect gaan zitten. Wij kunnen bijvoorbeeld niet voor u becijferen of het dak van uw garage sterk genoeg is om er een dakterras met balkon op te bouwen.Tekeningen en schetsen van een bedoeld ontwerp zijn altijd handig om te ontvangen, echter is het aan u als klant om te bepalen hoe en met welk materiaal een ontwerp gebouwd wordt.Let op ! Wij hebben GEEN bestekservice. Indien u zaken nodig heeft, kunt u een aanvraag indienen voor enige zaken die u wilt afnemen. Bestekaanvragen die als 30 pagina's PDF naar half Nederland worden verzonden nemen wij niet in behandeling. 

Toepasbaarheid

Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij in 9 van de 10 gevallen vragen waar u het materiaal voor gaat gebruiken. Dit omdat niet iedereen bekend is met kunststof en zijn eigenschappen. Indien wij twijfelen aan de haalbaarheid, zullen wij u adviseren zaken te heroverwegen. Maar wij kunnen dit niet voor u "bepalen". Wanneer u tegen ons advies in materialen inzet die niet geschikt zijn voor het beoogde doel, kan dit beperkend werken op uw garantie. Bij "oneigenlijk gebruik" kunnen er zaken misgaan. Denk hierbij aan onverstevigde bankprofielen die doorbuigen, schuttingpalen of afrasteringspalen gebaseerd op houtmaten, materiaal wat veel grotere overspanningen maakt dan waar het geschikt voor is, etc. Kunststof is ander materiaal, en gedraagt zich anders dan hout of beton.  Laat u goed informeren. Dunner materiaal is vaak goedkoper, maar niet per definitie even geschikt.

Lineaire werking en kromtrekken

Kunststof "werkt" onder invloed van temperatuur. Dit is een eigenschap van het materiaal. Dit betekent dat bij temperatuurschommelingen, het materiaal wat uitzet, of krimpt. De hoeveelheid rek en krimp wordt becijferd met een "lineaire uitzettingscoëfficiënt". Deze waarden vind u terug in de specbladen met materiaaleigenschappen zoals aan ons verstrekt door de fabrikanten van het materiaal. Als een kunststof paal in de volle zon staat, zal de zonkant van deze paal sneller opwarmen, en uitzetten dan de schaduwkant. Hierdoor kan een paal wat "trekken". Indien u een constructie wilt bouwen die 100% haaks en waterpas moet staan en blijven, is kunststof wellicht niet het meest geschikte materiaal voor uw project. Het is niet zo dat wanneer u rechte palen plaatst er over een week allemaal "kromme en verbogen" palen staan, maar u dient er wel rekening mee te houden dat het materiaal werkt. Wanneer de zon er weer af is, zal de paal ook weer nagenoeg zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgen. Vaak is dit weinig storend, (u rijd bijvoorbeeld regelmatig langs kilometers hekwerken van kunststof, die het wild van de snelweg tegenhouden, of het vee binnen de weilanden. Is u ooit opgevallen dat deze niet 100% haaks staan ?).  Kunststof wordt meestal toegepast vanwege zijn extreme levensduur, maar het kent constructietechnische beperkingen. Wanneer u niet zeker bent van de toepasbaarheid, neem dan contact met ons op, alvorens zaken te bestellen / laten verwerken.

Kleuren en naleveringen

Gerecycled kunststof is een mengsel van kunststofgranulaat en het wordt gepigmenteerd met een kleurpasta. De samenstelling van het granulaat, tezamen met een toegevoegde hoeveelheid kleurpasta, zorgen voor een homogeen in de massa gekleurd kunststofprofiel.  Het is echter geheel afhankelijk van de exacte samenstelling van de grondstof, en de hoeveelheid kleurpasta, wat de uiteindelijke "tint" van een profiel wordt.  Wanneer wij producten leveren, komen deze normaliter uit 1 productie-batch, en hebben dus allemaal dezelfde kleur. Wij adviseren dan ook om bij uw bestellingen (vooral die met grote volumes ) wat extra profielen af te nemen. Het is namelijk onmogelijk te garanderen dat u bij een eventuele nabestelling exact dezelfde kleur ontvangt. Ook bij kleurmonsters kunnen de kleuren qua tint afwijken van de kleur die u daadwerkelijk ontvangt, gezien dit zaagrestanten zijn van eerdere leveringen. Het kunststof is vanwege de gebruikte grondstoffen niet in RAL kleuren te produceren. Bi-color modellen hebben doorgaans een zwart onderstel, en grijs, beige of bruin dek. Beschikbare kleuren zijn zwart, grijs, bruin groen of beige. De kleuren roodbruin en antraciet zijn aleen beschikbaar als tand en groef plank, of terrasplank.  

Website & functionaliteit

Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u hierover per email een bevestiging. Helaas worden deze gegenereerd vanuit standaard templates die in elke webwinkel min of meer hetzelfde zijn. Vaak worden deze emails dan ook gemarkeerd als mogelijke Spam, en deze verdwijnen dan in de map ongewenste email. Na het maken van een geslaagde betaling, vind u in uw account onder de knop "mijn  bestellingen" uw factuur terug. U kunt deze downloaden / uitprinten tbv uw administratie. De webshop verstuurt geen automatisch gegenereerde facturen via email !  Voor het printen van uw factuur, klikt u in uw account op mijn bestellingen, en facturen. De print knop zal een PDF document downloaden, welke u kunt uitprinten, of toevoegen aan uw admnistratie.   

Webwinkel Keurmerk

Nedaplast is niet aangesloten bij enige webwinkel keurmerken instantie. Er zijn er honderden, en deze dragen ons inziens niet bij aan onze gekende dienstverlening en service. Daarnaast leveren wij topkwaliteit, en daar gaat een keurmerk niets aan bijdragen, buiten hogere kosten voor u als eindgebruiker. Mocht u liever niet rechtstreeks in een webshop bestellen, kunt u te alle tijde vrijblijvend offerte aanvragen via email of het contactformlier, of ons afhaaldepot / showroom te Gieten bezoeken. Onze contactgegevens vind u onder in de links op de landingspagina.  Wij attenderen u erop dat wij online onze producten uitsluitend verkopen via de beveiligde website https://www.nedaplast.com, en niet via marktplaats of andere (veiling)sites. U kunt daar wel advertenties tegenkomen van Google, maar wij doen geen zaken via platformen van derden.  

Overige vragen

Het is helaas onmogelijk alle vragen in dit document te verwerken. Maar mocht u vragen hebben, staan wij u graag te woord op telefoonnummer 0592-261926.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 25-7-2022