Welkom bij Nedaplast

Nedaplast: de specialist in gerecycled kunststof producten

Nedaplast is een toonaangevende Nederlandse importeur, groothandel en distributeur van gerecycled kunststof- & rubberproducten 

Nedaplast is gespecialiseerd in producten vervaardigd uit gerecycled kunststof,  in de breedste zin van het woord. Ons complete productgamma bestaat voor meer dan 95 % uit recycling producten. 

Nedaplast vertegenwoordigt een aantal Europese fabrikanten van gerecycled kunststof binnen Europa, en verzorgt oplossingen in gerecycled kunststof voor de Nederlandse markt.    

Topkwaliteit & service

Nedaplast stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan haar producten. Al onze producten producten worden streng gecontroleerd voor vertrek naar de klant. Mocht er om een of andere reden toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op onze snelle en uitstekende service!  Nedaplast onderscheidt zich van de vele prijsvechters en webwinkels door gedegen advies, de juiste oplossing, en het juiste materiaal aan te bieden.Ook kan Nedaplast vaak uit voorraad en dus snel leveren. Daarnaast kunt u bij Nedaplast producten bezichtigen in de showroom, of uw bestelling afhalen bij ons magazijn. Oftewel, vertrouwd zakendoen met een solide partner.  

Uit internationale levenscyclusanalyses (LCA’s) komt naar voren dat mechanische recycling van kunststof wel degelijk een relevante milieuwinst oplevert. Recycling bespaart enerzijds aanzienlijke hoeveelheden CO2-emissies. Anderzijds is de productie van gerecyclede kunststof veel energievriendelijker dan de productie van vergelijkbaar nieuw materiaal. Inzet van gerecyclede kunststof bespaart, kortom, grondstoffen en energie. Ook verduurzamen ? 

Zowel particulieren als de zakelijke markt

Hoewel het gros van onze klanten overheden zijn, of uit zakelijke markt komen, kunt u ook als particulier ook terecht bij Nedaplast !

Neem voor advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op via de contactpagina. Of bel direct: 0592-261926